Skip to main content

Business Magazine december 2022

Gepubliceerd op: dinsdag 27 december 2022 | 9:18

Beste lezers, beste volgers,

In deze wintereditie vindt u, naast het gebruikelijke gemeentelijke nieuws en de vaste columns, mooie interviews met Wijnkoperij Cees van Noord uit Capelle aan den IJssel, Mahler Vastgoed en Ontwikkeling uit Rotterdam, Olympia Uitzendbureau uit Rotterdam en een duo-interview met het Capelse Radancy en bedrijfsconsultant De Rotterdamse Aanpak.

Tot onze spijt moeten wij jullie echter mededelen dat het Business Magazine Rotterdam Prins-Alexander Capelle aan den IJssel ophoudt te bestaan.

Deze editie is dan ook de laatste – het was helaas niet langer mogelijk om het magazine voort te zetten, noch als blad, noch online.

Vanzelfsprekend viel deze beslissing ons allen zwaar.

Onze dank gaat uit naar de gemeente Rotterdam-Prins Alexander, de gemeente Capelle aan den IJssel, Henk Jan Collignon van Efficiënta Offsetdrukkerij (Krimpen aan den IJssel), Inge Lievaart en Nicky Chong van Lievaart Vormgeving & Communicatie, fotograaf Emiel Lops, corrector Yvonne Kwarten en last but not least uitgever, grondlegger, initiator en inspirator Peter Meulendijk die vanaf dag één betrokken was bij dit prachtige blad.

In dit laatste nummer steken wij dan ook de loftrompet voor Peter – in een speciaal interview kijkt hij terug op 18 jaar leidinggeven aan het businessmagazine.

Een laatste woord van dank gaat uiteraard naar al onze trouwe lezers en volgers – uw businessmagazine is 18 jaar lang met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt.

Zonder jullie aandacht en interesse hadden we het nooit 18 jaar lang volgehouden!