Skip to main content

Lockdown of niet we blijven actief op het Leefgoed!

Gepubliceerd op: vrijdag 14 januari 2022 | 13:49

Zaterdag 15 januari 2022 is het tulpen dag, de dag van onze nationale bloem, die veelal als symbool voor ons land wordt gebruikt. Deze dag markeert de start van het (snij)tulpenseizoen. Het thema is ‘Share Happiness’. De tulp staat voor verbinding. Wij willen de vreugde ook delen en elke gast, die bij De Dames iets lekkers komt nuttigen, ‘to go’, krijgt een mooie tulp van ons. Zomaar omdat het kan!

Maandag 17 januari 2022 is Blue Monday.

Op het Leefgoed dragen we graag bij aan een opgewekte Blue Monday. We organiseren een gratis open lucht lachworkshop (2 x) van 15.00 tot 15.30 uur en van 16.00 tot 16.30 uur. Kom langs en doe mee! Iedere deelnemer trakteren we op een gulle lach en een lekker kopje thee.

Daarnaast hebben we voor u de ‘Happy Hamburger’, die we de hele dag klaar voor een vrolijk prijsje serveren.

We zitten niet stil ondanks dat we in Lockdown moeten blijven en we hebben nog geen idee wanneer we u weer in het restaurant kunnen ontvangen maar we blijven actief.

Zien we u dit weekeinde en/of maandag?

We hebben het lastig genoeg, allemaal zijn we de lockdown helemaal zat. Vandaar dat we iedereen toch wat leuks willen bieden.

Helaas is, vanaf 10 januari, de Groenendijk afgesloten vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel. Het Leefgoed is alleen bereikbaar vanaf Capelle aan den IJssel.