Wethouder Anthon Timm over het coronavirus

Gepubliceerd op: woensdag 18 maart 2020 | 11:16

Beste ondernemer van Krimpen aan den IJssel,

We zetten in Nederland alles op alles om het verspreiden van het coronavirus te beperken. De gezondheid van iedereen staat hierbij voorop. Maar alle maatregelen hebben veel consequenties. Ook voor u als ondernemer en in het bijzonder voor de horecaondernemers die vanaf afgelopen zondag 18.00 uur hun deuren moesten sluiten.

De rijksoverheid en de belastingdienst bieden al een aantal oplossingen om ondernemers in moeilijkheden te helpen. Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Op www.krimpenaandenijssel.nl/corona_ondernemers vindt u alle informatie. Heeft u hier nog vragen over dan kunt u mailen met Michel Noorlander, beleidsadviseur economie. Zijn e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ik wil met deze mail zo veel mogelijk ondernemers bereiken, zodat ik u (en uw collega’s) via deze weg laat weten dat ik met u meeleef en u heel veel sterkte toe wens in deze moeilijke periode. Zou u daarom deze mail willen doorsturen naar uw collega-ondernemers?

Alvast hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Anthon Timm
wethouder economie

Raadhuisplein 2 | 2922 AD | Krimpen aan den IJssel

Krimpenerwaard Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Krimpenerwaard Business Plaza alle ondernemers uit Krimpen aan den IJssel een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL