Wilt u ook meedoen met de burgerpeiling?

Gepubliceerd op: dinsdag 04 juni 2019 | 10:00

De gemeente Krimpenerwaard wil graag haar dienstverlening verbeteren. Wij zijn daarom benieuwd naar uw mening! Eind mei ontvingen 4.000 willekeurig gekozen inwoners van de gemeente Krimpenerwaard per post een uitnodiging voor deelname aan een burgerpeiling. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u wel graag meedoen aan de burgerpeiling? Dat kan via  https://research2evolve.datacoll.net/sycetxjjlv?l=nl .

Burgerpeiling liever invullen op papier?
Wilt u het liever op papier invullen, dan kunt u ons Klant Contact Centrum bellen (tel. 14 0182). U krijgt de burgerpeiling dan thuis gestuurd.

Waarom een burgerpeiling?
De burgerpeiling is een schriftelijke vragenlijst met vragen over uw woon- en leefomgeving en over de dienstverlening en zorg van de gemeente. De antwoorden helpen ons de dienstverlening te verbeteren. En ze worden gebruikt voor het landelijke onderzoek ‘waarstaatjegemeente.nl’. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Research 2Evolve.

Krimpenerwaard Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Krimpenerwaard Business Plaza alle ondernemers uit Krimpen aan den IJssel een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL