Kom Binnen Bij Bedrijven wordt gehouden van 11 tot en met 16 maart

Gepubliceerd op: dinsdag 26 februari 2019 | 14:00

Doet u ook mee met Kom Binnen Bij Bedrijven? Kom Binnen Bij Bedrijven wordt dit jaar gehouden van 11 tot en met 16 maart. Open uw deuren voor belangstellenden en mensen die zich willen oriënteren op werk, stage, een leerwerkplek, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. Maak vrijblijvend en op een leuke en laagdrempelige manier kennis met elkaar. 

In 2018 deden 67 bedrijven uit de Krimpenerwaard mee 
Vanwege het succes van afgelopen twee jaar werken wij ook komende editie graag mee. In 2018 deden 67 bedrijven en organisaties in uit de Krimpenerwaard mee, maar liefst 50% méér dan het jaar ervoor! Ook hebben zich een kleine 300 bezoekers aangemeld. We hopen dat er ook dit jaar weer veel bedrijven meedoen en dat we er samen opnieuw een succes van maken! 

U bepaalt zélf wanneer u in de week bezoekers ontvangt, op één of meer dagen en op welke tijden. U bepaalt ook zélf het programma. Natuurlijk kunt u ons wel benaderen om met u mee te denken.

Bedrijven uit 7 gemeenten doen mee
Het gaat om bedrijven en organisaties in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Molenlanden, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas.

Uw bedrijf heeft profijt van uitgebreide promotie voor Kom Binnen Bij Bedrijven
Meedoen is gratis en u lift mee op de lokale én regionale promotiecampagne in de zeven gemeenten. Promotie van Kom Binnen Bij Bedrijven gebeurt via verschillende media. Goede reclame dus waar uw bedrijf profijt van heeft! U ontvangt van ons promotiemateriaal waaronder e-mailbanners en een poster.

Ga naar www.kombinnenbijbedrijven.nl en meld uw bedrijf aan
Om mee te doen, hoeft u niet per se op dit moment een vacature hebben. U kunt ook leerwerkplekken, stageplaatsen, werkervaringsplaatsen of praktijkopdrachten voor scholieren aanbieden. Sinds 28 januari kunnen bezoekers zich op de site inschrijven. 

Kijk voor informatie op www.kombinnenbijbedrijven.nl
Meer informatie vindt u op www.kombinnenbijbedrijven.nl en in bijgaande folder. René Kuzee of Anke van Houtem, beleidsmedewerkers economische zaken, vertellen u ook graag meer over Kom Binnen Bij Bedrijven. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 14 0182 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Krimpenerwaard Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Krimpenerwaard Business Plaza alle ondernemers uit Krimpen aan den IJssel een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL