sliderfoto

Mediationpraktijk De Harmonie


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0636127094
Adres:
Stad en Landschap 68
Postcode:
2923 BP
Plaats:
Krimpen aan den IJssel


Contactpersoon

Naam:
S. Kievits
Emailadres:
info@mediationdeharmonie.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Mediation is een vorm van professioneel begeleide bemiddeling tussen partijen die met elkaar in conflict zijn.

Wij leiden, als onafhankelijke en neutrale bemiddelaars de gesprekken en onderhandelingen om tot een voor beide partijen acceptabele oplossing te komen. De mediations vinden in een vertrouwelijke en informele sfeer plaats waarbij het vertrouwen en commitment voorop staan.

Heeft u een probleem met een persoon of een organisatie waar u samen niet uitkomt? Dan kunt u kiezen voor mediation. Wij als mediator brengen van beide partijen de belangen in kaart middels begeleide gesprekken. Tijdens deze gesprekken wordt stapsgewijs gezocht naar een oplossing waarmee beide partijen vrede hebben.

Deze oplossingen zijn gericht op verbetering van de onderlinge communicatie en verbetering van uw onderlinge relatie. Daarnaast kunnen de oplossingen ook puur praktisch zijn. Aan het einde van een gesprek wordt er samengevat wat er bereikt is en wordt er een vervolgafspraak gemaakt.

Op het moment dat er een oplossing komt, dan wordt deze altijd gecontroleerd op de haalbaarheid, is de oplossing realistisch en haalbaar voor de betrokken partijen? Dan kunnen deze worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst.

In een vaststellingsovereenkomst staat welke taken en verplichtingen beide partijen op zich hebben genomen. Een vaststellingsovereenkomst is tevens juridisch afdwingbaar bij de rechter. Niet in alle gevallen is een vaststellingsovereenkomst noodzakelijk.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding