Krimpenerwaard Business Plaza
sliderfoto

Blog

De laatste Blog van Krimpenerwaard Business Plaza.


Hoe zit dat? De onbelaste vergoeding voor vaste reiskosten?

Goed nieuws! De onbelaste vergoeding voor vaste reiskosten wordt verlengd tot 1 juli 2021. Dat is heel prettig, want als werkgever moet je een hoop regelen als je precies moet gaan vergoeden wat uw medewerkers reizen. Bij De Verkeersonderneming werken we aan een uitgebreid informatiepakket waarin precies uitgelegd staat hoe dit straks werkt. In dit artikel zijn alvast de belangrijkste punten opgenomen.

Een fiets voor niets?

Een kwart van de automobilisten wil wel naar het werk fietsen, aldus het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Maar dan moeten wel de juiste regelingen en voorzieningen aanwezig zijn. “Ja, natuurlijk!”, hoor ik u denken, “iedereen wil wel een fiets voor niets.”.

Waarom KrijgerJobs

Onze kennis en ervaring op het gebied van coaching, zowel persoonlijk als loopbaan zetten wij in voor onze talenten en klanten! Naast recruitment is coaching een belangrijk aspect van onze dienstverlening.

Ongefilterd grafisch ontwerp met meer smaak

Mijn naam is Peter Hordijk, 34 jaar en de creatieveling achter Ontwerp Brouwerij. Ik kan je uitgebreid gaan vertellen dat ik logo’s ontwerp, advertenties, websites en alles wat je mag verwachten van een grafisch ontwerper. In plaats daarvan spreek ik liever van ‘ongefilterd grafisch ontwerp met meer smaak’.

Stimuleer de lokale economie!

Als je dat tegen ondernemers zegt is het antwoord altijd “Ja natuurlijk dat wil ik wel, als het maar concurrerend is qua prijs”.