Skip to main content

Blog: Waarom KrijgerJobs

Onze kennis en ervaring op het gebied van coaching, zowel persoonlijk als loopbaan zetten wij in voor onze talenten en klanten! Naast recruitment is coaching een belangrijk aspect van onze dienstverlening.

Een van onze kernwaarden is: haal het allerbeste uit jezelf. Dit doen we dan ook graag! De ontwikkeling van talent staat bij ons centraal. Talenten die kiezen voor een loopbaan bij KrijgerJobs krijgen de persoonlijke aandacht die zij verdienen. We gaan direct in gesprek met onze talenten en stellen een persoonlijk ontwikkelplan op. Verder bieden we coaching on the job en trainingen aan op het gebied van softskills. We halen het beste in onze talenten naar boven, wat maakt dat ze kunnen presteren in hun vakgebied. Het resultaat een duurzame match, voor zowel de kandidaat als de werkgever. 

Onze aanpak
We matchen niet grote hoeveelheden CV’s met vacatures , maar we gaan een persoonlijke aanpak. We kennen onze talenten, hun drijfveren en wensen op het gebied van werk. Dit omdat we uitgebreid met ieder talent in gesprek gaan.

We kennen ook de bedrijven en hun bedrijfscultuur, omdat we hier op bezoek gaan. Om zo op de hoogte te zijn van de organisatieontwikkelingen en bedrijfscultuur. Zo sluiten we zo goed mogelijk aan op de behoefte vanuit de organisatie.

De recruiters voelen feilloos aan of een talent goed past in een organisatie.