Skip to main content

Blog: Nog even profiteren van de mogelijkheden!

Het gaat voorspoedig met de werkzaamheden rondom de Grote Kruising in Krimpen aan den IJssel, bij de Algeracorridor. In september wordt er al gestart met de werkzaamheden aan de zuidkant. Dat is twee maanden eerder dan gepland. Dat is goed nieuws!

De acties die lopen in het kader van de Grote Kruising gaan hiermee ook aflopen. Er is dus nog maar beperkt tijd om ze uit te proberen. Hieronder staan ze nog even op een rij.

Spaar voor leuke dingen door anders te reizen
   Door gebruik te maken van de Dumoco app is het mogelijk om te sparen voor leuke dingen.
   Deelnemers verdienen beloningen en prijzen door flexibeler, duurzamer en actiever te reizen.
   Door met ov te gaan reizen, méér te gaan fietsen of buiten de spits met de auto te reizen verdien je
   punten en loterijtickets waarmee je kunt sparen voor leuke beloningen en kans maakt op mooie prijzen. Ook is het mogelijk te doneren aan goede doelen. Ga naar de actie.

E-bikes uitproberen en korting krijgen
Deelnemers kunnen 5 dagen lang een e-bike proberen via  Bike Totaal Krimpen en B. van der Velden Tweewielers in Krimpen aan den IJssel. Ga naar de actie.

En als het dan bevalt en men voldoet aan de voorwaarde, dan is het mogelijk om 300 euro korting te krijgen. Hier is alle informatie te vinden.

Persoonlijk reisadvies
Ook het persoonlijk reisadvies is nog van kracht. Tijdens de werkzaamheden zijn wegen afgesloten en daarom gelden omleidingsroutes voor automobilisten, fietsers en voetgangers. De tool laat zien, op basis van de richting, welk alternatief het beste uitpakt. Ook is de eventuele vertraging zichtbaar en de mogelijke reisalternatieven. Ga naar de tool.

    Gratis met de (water)bus
    Mensen die wonen en/of werken in de gemeente Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den
    IJssel of Krimpenerwaard kunnen 4 weken kosteloos met de bus van Arriva of de Waterbus van
    Blue Amigo reizen. Hier staat alle informatie.

Deelscooters
Ook in Krimpen aan den IJssel zien we sinds kort de deelscooters van felyx en Go Sharing. Deelscooters zijn scooters waar iedereen gebruik van kan maken. Lees meer over de deelscooters.

   Heeft u vragen hierover of wilt u aan de slag?
   Neem contact op met Mobiliteitsmakelaar van Zuid-Holland Bereikbaar
   Elske van de Fliert: 06-18690896 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.